beats by dre cheap

Jezik mrznje !!!

Toliko toga se u ovoj drzavi dogadja .. ali vise ne dogadja !! Ona meni lici na raspadnutu Jugoslaviju !! Znate,Banja Luka i ono oko nje je RS,Siroki brijeg je RH,a ono unutra je FbiH, ali djaba svima kad ovde samo moze da bude ljepa Bosna i Hercegovina !!!
Nekada davno moji starci su ucili Francuski, Ruski il Engleski.
Danas gledam ovi jebeni politicari su nam uveli novi jezik, koji smo svi objerucke prihvatili.  A evo njegov sin sada kada je sex cist, a zrak prljav ucim jezike mrznje !!
Ali veoma zabrinavajuci podatak je taj da se nevjerovatnom brzinom ovaj jezik uci, iz kojeg svi mi postizemo najbolje rezultate. Tako da i meni on poprilicno dobro ide.
Tu nema pase-komposea,nema konjugacije ni jotovanja.  Postoje samo razlike i neslaganja kako god okrenes !! zato se jezik mrznje najlakshe uci : mrzim,mrzis,mzi,mrzimo,mrzite,mrze !! U doglednom vremenu nas maternji jezik ce biti jezik mrznje !!
Neki hable, sad mu ime ne znam, rekao je da poznaje ljude koji su Lenjinovu misao :"uciti,uciti i samo uciti!!" pretvorili u Narodno pravilo :"mrziti,mrziti i samo mrziti!!"
Nesto mislim kako bi bilo COOL da govor mrznje ucimo u skoli !! Neka djeca od malog uzrasta uce pravilan govor mrznje !! U ovim tesko jebenim vremenima tranzicije govor mrznje nam ostaje kao jedina utjeha !!
Odlucio sam zamrznuti mrznju !! Prestajem mrziti !! Prepustam to drugima !! Kao tek rodjeno dijete postajem svet,pocasan,bez poroka i grijeha !! Gasim svijetlo da mi drugi ne vide mane ...
     
     " E yo ... dosta pizdarija . Dosta sranja .
            Sad hochu zivot . Bolji zivot .
           Za mene . Tebe . Za sve nas .
      Hocu bolje . Hocu jos,pa dizem glas ... "
 
PS. Inspiracija mi je bila zestoka dosada. Ovaj tekst je preuze sa nekog tamo bloga i u velikoj mjeri izmjenjan.

Nakarade...
http://nakarade.blogger.ba
02/02/2007 15:47